MyBingoClubs.com

EN BG DE DK ES FI FR HR HU IT PL PT RO RU SE UA    
 
Ikke logget på
 

Betingelser & Vilkår

Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge denne hjemmeside accepterer du overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privat politik regulererMyBingoClubs.com`s forhold med dig i forhold til dette website.

The term 'MyBingoClubs.com`Eller` os `eller` vi `henviser til ejeren af det websted, du bruger i øjeblikket. Udtrykket du refererer til den som bruger vores hjemmeside.

Brugen af dette websted er underlagt følgende vilkår for anvendelse:

  • Indholdet af siderne på denne hjemmeside er til generelle oplysninger og brug. Det er med forbehold for ændringer uden varsel.
  • Hverken vi eller nogen tredjepart giver nogen garanti eller sikkerhed med hensyn til nøjagtighed, aktualitet, ydeevne, fuldstændighed eller egnethed over de oplysninger, der findes og materialer der tilbydes på dette websted. Du anerkender, at sådanne oplysninger og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og at vi udtrykkeligt fralægger os ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i videst muligt omfang tilladt ved lov.
  • Din brug af enhver oplysning eller materiale på denne hjemmeside er helt for egen risiko, og vi kan ikke gøres ansvarlige. Det skal være dit eget ansvar at sikre, at alle produkter, tjenester eller informationer til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke behov.
  • Dette websted indeholder materiale, der er ejet af eller er licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Eftertryk forbudt undtagen i overensstemmelse med meddelelse om ophavsret, som er en del af disse vilkår og betingelser.
  • Alle varemærker som er gengivet på denne hjemmeside, som ikke ejes af eller udlejes til operatøren, er anerkendt af hjemmesiden.
  • Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et krav om erstatning og / eller som en strafbar handling.
  • Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er til dig at give yderligere oplysninger. De er ikke ensbetydende med, at vi støtter disse hjemmeside (r). Vi har intet ansvar for indholdet af de linkede website (s).
  • Hvis du registrerer dig som medlem af denne hjemmeside så vil du blive anset for at have givet din tilladelse til at blive tilsendt e-mails om omhyggeligt udvalgte tilbud fra os og vores forretningspartnere. Hvis du ikke ønsker at modtage sådanne e-mails, skal du kontakte os ved hjælp af kontaktformularen på denne hjemmeside.
  • Denne hjemmeside er hosted i United Kingdom og derfor vil brug af denne hjemmeside og enhver tvist, der udspringer af en sådan af være underlagt lovgivningen i England, Skotland og Wales.
© 2009-2021 MyBingoClubs.com, Alle rettigheder forbeholdes