MyBingoClubs.com

EN BG DE DK ES FI FR HR HU IT PL PT RO RU SE UA    
 
Niste prijavljeni
 

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti govori kako se MyBingoClubs.com koristi i štiti bilo koje informacije koje ste dali MyBingoClubs.com prilikom korištenja ove web stranice.

MyBingoClubs.com se obvezala na zaštitu vaše privatnosti. Trebamo zatražiti određene podatke po kojima vas se može identificirati pri korištenju ove web stranice, onda možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

MyBingoClubs.com Može promjeniti ovu politiku s vremena na vrijeme ažuriranjem ove stranice. Trebali biste provjeriti ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste biste bili upoznati sa bilo kakvim promjenama. Ova politika je važeća od 01 Kolovoz 2009.

Što smo prikupili

Mogli smo prikupiti slijedeće informacije:

  • Ime i godine
  • Kontakt podatke, uključujući e-mail adresu
  • Demografske podatke kao što je poštanski broj, karakteristike i interese.
  • Druge informacije bitne istraživanju korisnika i/ili ponuda.

Što ćemo učiniti s informacijama koje prikupimo

Tražimo ove informacije kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružiti bolju uslugu, a posebice iz sljedećih razloga:

  • Interno vođenje evidencije.
  • Koristimo informacije kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge
  • Povremeno ćemo vam slati promotivne poruke o novim proizvodima, posebnim ponudama ili druge informacije koje smatramo da vam mogu biti zanimljive na adresu e-pošte koju ste unijeli.
  • S vremena na vrijeme, također ćemo korisiti vaše podatke kako bi Vas kontaktirali za istraživanje tržišta svrhe. Mi svibanj Vas kontaktirali putem e-pošte, telefonom, faksom ili poštom. Korisit ćemo podatke za prilagođavanje web stranice u skladu s vašim interesima.

Sigurnost

Trudimo se osigurati vaše podatke kako bi oni bili sigurni. Te tako spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje stavili smo na mjesto odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedura za zaštitu i sigurnost informacija koje skupljamo online.

Kako mi koristimo kolačiće

Kolačić je mali dokument koji traži dopuštenje da se smjesti na tvrdom disku vašeg kompjutera. Kada pristanete dokument je dodan i kolačić pomaže analizi prometa na internetu ili vas obavjestava kada posjetite odredjenu stranicu. Kolacici dopustaju web aplikacijama da vam odgovaraju kao posebni. web aplikacije mogu prilagoditi njigove operacije vasim potrebama, onome sto volite ili ne udružujući i pamteći informacije.

Mi koristimo kolačiće kako bi identificirati stranice koje se koriste. To nam pomaže analizirati podatke o web stranici prometa i poboljšati našu web stranicu kako bi ju mogli prilagodili za potrebe korisnika. Mi samo koristimo ove podatke u svrhu statističke analize.

Prije svega, kolačići će nam pomoći da vam pružimo kvalitetniju uslugu, te tako nam omogućiti da pratimo koje stranice će vam biti korisne a koje ne. Kolačići nam na ni jedan način ne omoguću pristup vašem računalu ili bilo kojim podatcima koje se tiču vas, osim podataka za koje ste se odlučili podijeliti s nama.

Možete odabrati da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali uobičajeno je da možete podesiti web preglednik da odbije kolačiće ukoliko to želite. To će vam možda onemogućiti pregledavanje stranice u potpunosti.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica će sadržavati linkove od drugih web stranica od interesa. Međutim, nakon što ste koristili ove linkove postavljene na našim stranicama, te trebate imati na umu da mi nemamo nikakvu kontrolu nad drugim web stranicama. Stoga, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih podataka koje nam dajete prilikom posjete tih stranica i takva mjesta nisu uređena ovom izjavom o privatnosti. Te tako trebate biti oprezni i pogled na izjavu o privatnosti odnosi se na web-u pitanju.

Kontroliranje Vaših osobnih podataka

Nećemo prodavati, distribuirati vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako imamo vašu dozvolu ili se po zakonu to mora učiniti. Mi ćemo koristiti Vaše osobne informacije kako bi vam poslali promotivne informacije o trećim stranama za koje mislimo da će vam možda biti zanimljive.

Možete zatražiti detalje o osobnim informacijama koje posjedujemo o vama. Mala naknada biti će naplativa. Ako želite kopiju informacija koju držimo o vama molimo da se obratite na info@mybingoclubs.com.

Ako mislite da bilo koja informacija koju imamo o vama je netočna ili nepotpuna, molimo Vas da nas obavijestite na e-mail što prije, na gore navedenoj adresi. Mi ćemo odmah ispraviti bilo koju informaciju za koju se ustvrdi da je u krivu.

© 2009-2022 MyBingoClubs.com, Sva Prava Pridržana.